Ballad AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ballad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Ballad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Ballad AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556383-4323.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0270-70620 alternativt besöka eller skicka post till Ballad AB på följande adress Bohusv. 29, 826 39, Söderhamn.

Ballad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ballad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Annika Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, konsult inom bygg- och fastighetssektorn, handel med varor för byggbranschen, försäljning av konsumentvaror inom dagligvarusektorn och därmed förenlig verksamhet, samt persontransporter.