Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556383-3416 är organisationsnummer för företaget Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag finns i.

Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-05 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-285156 eller genom brev på följande adress:
Sandviksudden 582, 826 91, Söderhamn

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nils Folke Andersson Bygg Aktiebolag och det är Andersson, Nils Folke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jonas Göte som är född 1932 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,