Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum)

Gävleborgs län

Information

Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-16.

Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-01-08. Men sedan 2001-01-16 så har Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stickv. 5, 826 40, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-72960.

Söderhamn arbetar för att bolag som Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) och det är följande personer, Nyberg, Bengt Olof som är född 1956 och har titeln VD, Nyberg, Bengt Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Tage Rickard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Nordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Stig Inn i Söderhamn AB (Ica Kvantum) är 556381-6213.