Petroleum 4-U Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Petroleum 4-U Aktiebolag är ett företag som finns i Söderhamn. I Petroleum 4-U Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidman, Dan Eskil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Barbro Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Petroleum 4-U Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Petroleum 4-U Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel samt tillbehör till bilar och övriga fordon, bedriva viss reparationsverksamhet, förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Petroleum 4-U Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Petroleum 4-U Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Petroleum 4-U Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Petroleum 4-U Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Petroleum 4-U Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Petroleum 4-U Aktiebolag har 556380-5489 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.