B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556378-8966.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-41856 alternativt besöka eller skicka post till B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag på följande adress Åsbäcksg. 30 C, 826 31, Söderhamn.

B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-09-16.

I B Wärme & Son Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wärme, Eva Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom markberedning och i åkeribranschen, uthyrning av fordon, schakt- och lastmaskiner, äga och förvalta aktier, värdepapper, andelar och fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.