Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556376-3274 är organisationsnummer för företaget Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag finns i.

Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Trossv. 14, 826 50, Söderhamn

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbolaget Hamsjö Aktiebolag och det är Hammarlund, Lars Örjan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Ann-Britt som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,