ALIR INVESTMENTS Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

ALIR INVESTMENTS Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som ALIR INVESTMENTS Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ALIR INVESTMENTS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ALIR INVESTMENTS Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-10-13. Men sedan 1991-01-01 så har ALIR INVESTMENTS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skärså, 826 91, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALIR INVESTMENTS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-19401.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som ALIR INVESTMENTS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ALIR INVESTMENTS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, konsult- och agenturverksamhet inom bygg- och fastighetssektorn, handel med varor för byggbranschen och sport fritidssektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ALIR INVESTMENTS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALIR INVESTMENTS Aktiebolag och det är följande personer, Lemberg, Rolf Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Lemberg, Rolf Mathias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemberg, Rolf Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ALIR INVESTMENTS Aktiebolag är 556372-8780.