TeWes Konditori Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556368-7457 är organisationsnummer för verksamheten TeWes Konditori Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TeWes Konditori Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som TeWes Konditori Aktiebolag finns i.

TeWes Konditori Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TeWes Konditori Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

TeWes Konditori Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TeWes Konditori Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TeWes Konditori Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-12026 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 11, 826 30, Söderhamn

Bolaget skall bedriva bageri- och konditorirörelse samt äga och förvalta värdepapper och fast egenom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TeWes Konditori Aktiebolag och det är Gisselsson, Mats Urban som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gisselsson, Sven Urban Tobias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gisselsson, Karin Jenny Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,