Mid Get AB

Gävleborgs län

Information

556368-5329 är organisationsnummer för bolaget Mid Get AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mid Get AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Mid Get AB finns i.

Mid Get AB har varit registrerat sedan 1989-09-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mid Get AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mid Get AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mid Get AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Mid Get AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-286070 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, försäljning, marknadsföring och konsultverksamhet av skydds- och hjälpmedels- artiklar inom sjuk-, hälso- och lokalvårdsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mid Get AB och det är Johansson, Olle Erik som är född 1949 och har titeln Likvidator,