VRE Rör & Värmeekonomi AB

Gävleborgs län

Information

VRE Rör & Värmeekonomi AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där VRE Rör & Värmeekonomi AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. VRE Rör & Värmeekonomi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket VRE Rör & Värmeekonomi AB har haft sedan 1994-01-01. VRE Rör & Värmeekonomi AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till VRE Rör & Värmeekonomi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långmorv. 2, 826 50, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-14450.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är VRE Rör & Värmeekonomi AB Privat, ej börsnoterat.

VRE Rör & Värmeekonomi AB har idag 556367-0396 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för VRE Rör & Värmeekonomi AB

Bolaget skall bedriva värme- och sanitetsarbeten samt förenlig verksamhet.

I VRE Rör & Värmeekonomi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Raappana, Erik Johannes som är född 1979 och har titeln Extern firmatecknare, Raappana, Reijo Kalevi som är född 1950 och har titeln VD, Raappana, Reijo Kalevi som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Raappana, Sigrid Monika som är född 1950 och har titeln Suppleant, Spets, Rolf Patrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.