Homeopathuset Söderström Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Homeopathuset Söderström Aktiebolag är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Homeopathuset Söderström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderström, Hans Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Ingegerd Elisabeth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Lars Folke som är född 1966 och har titeln Suppleant, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Homeopathuset Söderström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Homeopathuset Söderström Aktiebolag på telefon 0270-288000.

Bolaget skall utföra behandling med akupunktur samt alternativ behandling ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Homeopathuset Söderström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Homeopathuset Söderström Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Homeopathuset Söderström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Homeopathuset Söderström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Homeopathuset Söderström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderström, Hans Folke -Söderström, Ingegerd Elisabeth

Homeopathuset Söderström Aktiebolag har 556358-4001 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.