Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-04-03. Men sedan 1989-01-01 så har Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kinsta 271, 826 92, Söderala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-287184.

Söderhamn arbetar för att företag som Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag och det är följande personer, Bodell, Sven Allan som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodell, Sven-Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodell, Eivor Katarina som är född 1931 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Datarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bodells Åkeri i Söderala Aktiebolag är 556355-2131.