Skyltar & Märken Prono AB

Gävleborgs län

Information

556350-2698 är organisationsnummer för företaget Skyltar & Märken Prono AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skyltar & Märken Prono AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Skyltar & Märken Prono AB finns i.

Skyltar & Märken Prono AB har varit registrerat sedan 1989-02-06 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skyltar & Märken Prono AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Skyltar & Märken Prono AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skyltar & Märken Prono AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Risberg, Carl Göran Anders

Vill ni komma i kontakt med Skyltar & Märken Prono AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-428113 eller genom brev på följande adress:
Flygstaden Byggnad 111, 826 70, Söderhamn

Bolaget skall bedriva rörelse inom det administrativa området och tillverkning, att genom industriella, finansiella och konsultativa tjänster i övrigt åstadkomma företagsutveckling, att bedriva inköp och försäljning av för tillverkning av skyltar och vägmärken erforderliga produkter, uthyrning av kontors- och produktionsinventarier, köp, försäljning och förvaltning av reverser, värdepapper och immateriella rättigheter, handel med metallvaror, idka jordbruksrörelse samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skyltar & Märken Prono AB och det är Risberg, Carl Göran Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Risberg, Anna Veronica Sofie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Leif Bo Algot som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Nilsson, Sven Gunnar Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorIngemar Nilsson som är född och har titeln Revisor,