S-O Elmelind Affärsutveckling AB

Gävleborgs län

Information

S-O Elmelind Affärsutveckling AB är ett företag som finns i Söderhamn. I S-O Elmelind Affärsutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elmelind, Stig Olof som är född 1959 och har titeln VD, Elmelind, Stig Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörling Elmelind, Jenny Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S-O Elmelind Affärsutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå S-O Elmelind Affärsutveckling AB på telefon 076-1334150.

Bolaget ska bedriva rådgivningsverksamhet med inriktning mot ekonomi, affärsutveckling samt verksamhetsstyrning företrädesvis mot företagsmarknaden. Bolaget ska bedriva rådgivningsverksamhet i samband med köp och försäljning av företag. Bolaget ska även bedriva köp och försäljning av fastigheter, aktier, andelar och andra finensiella tillgångar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är S-O Elmelind Affärsutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

S-O Elmelind Affärsutveckling AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

S-O Elmelind Affärsutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-26 och S-O Elmelind Affärsutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S-O Elmelind Affärsutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S-O Elmelind Affärsutveckling AB har 556346-1952 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.