Östlins Fiskrökeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av fiskprodukter samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östlins Fiskrökeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Östlins Fiskrökeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1989-01-10 så skapades Östlins Fiskrökeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Östlins Fiskrökeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Östlins Fiskrökeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556346-1408 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Östlins Fiskrökeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Östlins Fiskrökeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-284096 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östlins Fiskrökeri Aktiebolag är Östlin, Per Arne som är född 1933 och har titeln Likvidator, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .