B.G.H. Konsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

B.G.H. Konsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Söderhamn. I B.G.H. Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Högberg, Bo Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Gudrun Marina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B.G.H. Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B.G.H. Konsult Aktiebolag på telefon 0270-41600.

Bolaget skall bedriva fastighetsservice, service av hushållsmaskiner och reservdelar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är B.G.H. Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

B.G.H. Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B.G.H. Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och B.G.H. Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B.G.H. Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

B.G.H. Konsult Aktiebolag har 556339-6505 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.