Tönshammars Bruk Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556339-0680 är organisationsnummer för företaget Tönshammars Bruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tönshammars Bruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Tönshammars Bruk Aktiebolag finns i.

Tönshammars Bruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-27 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tönshammars Bruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Tönshammars Bruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tönshammars Bruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tönshammars Bruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-281064 eller genom brev på följande adress:
Flotthäll 401, 826 91, Söderhamn

Bolaget skall bedriva datakonsultationer, komsultationer och utbildningar inom organisationsfrågor och ledarutveckling. Bolaget ska även utföra arbete med träförädling och snickeri- arbeten samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tönshammars Bruk Aktiebolag och det är Nordmark, Rolf Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark, Rolf Gunnar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,