Susab Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Susab Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Susab Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Susab Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Susab Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-10-15. Men sedan 1989-01-01 så har Susab Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mariehill 412, 826 91, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Susab Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-284729.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Susab Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Susab Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Susab Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brelin, Ulf -Levin, Rolf Olof -Nykänen, Toni Toimi Antero -Tobiasson, Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Susab Aktiebolag och det är följande personer, Levin, Rolf Olof som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brelin, Ulf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykänen, Toni Toimi Antero som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Tobiasson, Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Susab Aktiebolag är 556337-8941.