VESTIGO Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

VESTIGO Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som VESTIGO Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

VESTIGO Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

VESTIGO Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-10-17. Men sedan 1991-01-01 så har VESTIGO Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tönnånger 211, 823 92, Holmsveden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VESTIGO Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-422211.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som VESTIGO Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VESTIGO Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet avseende språkvård, översättningar, bedriva förlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VESTIGO Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Berglund, Lars Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VESTIGO Aktiebolag och det är följande personer, Ankarcrona, Hans Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Lars Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VESTIGO Aktiebolag är 556334-9504.