Presentboden i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556333-1247 är organisationsnummer för företaget Presentboden i Söderhamn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Presentboden i Söderhamn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Presentboden i Söderhamn Aktiebolag finns i.

Presentboden i Söderhamn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-29 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Presentboden i Söderhamn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Presentboden i Söderhamn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Presentboden i Söderhamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Presentboden i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-16467 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 13, 826 30, Söderhamn

Bolaget skall bedriva försäljning av glas, porslin, leksaker, gardiner samt övriga presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Presentboden i Söderhamn Aktiebolag och det är Nygren, Astrid Elisabet som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Jim Teodor som är född 1936 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,