Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-08-15. Men sedan 1990-01-01 så har Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-12777.

Söderhamn arbetar för att företag som Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, frisörverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom, värdepapper, avels- och tävlingsverksamhet inom hästsporten, elkonsultverksamhet, byggnadsverksamhet, handel med jord- och skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag och det är följande personer, Norlin, Lars Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstrand, Lars som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Söderhamns Hair & Beauty Aktiebolag är 556331-6222.