Josef Lindberg AB

Gävleborgs län

Information

Josef Lindberg AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Josef Lindberg AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Josef Lindberg AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-07-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Josef Lindberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-429400.

Söderhamn arbetar för att företag som Josef Lindberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Josef Lindberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet inom transport- och entreprenadbranschen, utföra reparationer på lastbilar, skogs- och entreprenadmaskiner, äga och förvalta fastigheter och värde- papper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Josef Lindberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Josef Lindberg AB och det är följande personer, Zetterman, Bo Evert som är född 1964 och har titeln VD, Zetterman, Bo Evert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterman, Bengt Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zetterman, Olof Karl Evert som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterman, Kerstin Linnéa som är född 1932 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Josef Lindberg AB är 556328-0915.