Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området skatter och avgifter samt bedriva övrig juridisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter, aktier och andelar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1988-06-20 så skapades Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556326-7748 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-287718 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag är Andersson, Birgitta Eleonora S som är född 1967 och har titeln Suppleant, .