Resursförstärkaren TM Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Resursförstärkaren TM Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Resursförstärkaren TM Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Resursförstärkaren TM Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556325-1361.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0270-422030 alternativt besöka eller skicka post till Resursförstärkaren TM Aktiebolag på följande adress Älgnäs 8547, 823 92, Holmsveden.

Resursförstärkaren TM Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Resursförstärkaren TM Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Gisslén Schönning, Carin Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tjänster inom ekonomi, marknadsföring, data och skogsbruk samt bedriva handel med produkter inom nämnda områden.