Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556324-6981.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-70035 alternativt besöka eller skicka post till Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag på följande adress Kungsg. 9, 826 30, Söderhamn.

Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Elektronikservice Radio & TV i Söderhamn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Thyr, Lilly Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, montering, reparation av radio och TV, installation av elektroniska produkter samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.