BeFo Trading i Norrala Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av entreprenadmaskiner och tillbehör samt mässverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BeFo Trading i Norrala Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är BeFo Trading i Norrala Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1988-03-08 så skapades BeFo Trading i Norrala Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel BeFo Trading i Norrala Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BeFo Trading i Norrala Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556319-7234 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är BeFo Trading i Norrala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med BeFo Trading i Norrala Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-35450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BeFo Trading i Norrala Aktiebolag är Forsell, Bengt-Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, Eva Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .