GRP PRODUKTER Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva tillverkning, försäljning och utveckling av djurvårds- och hudvårdsprodukter, utveckling av kemtekniska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GRP PRODUKTER Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är GRP PRODUKTER Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1988-01-21 så skapades GRP PRODUKTER Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel GRP PRODUKTER Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

GRP PRODUKTER Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556316-1669 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är GRP PRODUKTER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med GRP PRODUKTER Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-427086 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom GRP PRODUKTER Aktiebolag är Palm, Lars Roland som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Anna Margreta som är född 1931 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .