Olle Grafs Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Olle Grafs Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Söderhamn. I Olle Grafs Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Graf, Stig Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Elg, Erik Olof Martin som är född 1987 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olle Grafs Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olle Grafs Åkeri Aktiebolag på telefon 0270-424587.

Bolaget skall bedriva entreprenad och åkeriverksamhet, handel med diesel- och eldningsolja samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olle Grafs Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Olle Grafs Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Olle Grafs Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Olle Grafs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olle Grafs Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Olle Grafs Åkeri Aktiebolag har 556315-5232 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.