Kinsta Plåtslageri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Kinsta Plåtslageri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Kinsta Plåtslageri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Kinsta Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556312-4410.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-287005 alternativt besöka eller skicka post till Kinsta Plåtslageri Aktiebolag på följande adress Kinsta 222, 826 92, Söderala.

Kinsta Plåtslageri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kinsta Plåtslageri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Möller, Kerstin Lise-Lotte som är född 1977 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom plåtslageri- och ventilationsbranschen samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.