Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1987-11-02 så har Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 32, 826 37, Söderhamn. Vi ni istället prata med Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag så kan ni göra det på 0270-15106.

Bolaget skall bedriva bilelektriska reparationer och renoveringsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Härén, Lars Ingvar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Enroth, Johanna Margareta som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -ledamoten .

Bil-el o allservice Bröderna Östberg Aktiebolag har 556310-5237 som sitt organisationsnummer.