Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo)

Gävleborgs län

Information

Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Bo Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Andreas som är född 1981 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) på telefon 0270-428860.

Bolaget skall bedriva försäljning av kontors- och dataprodukter, konsultverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) av bolagstypen Aktiebolag.

Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kontor & Data i Söderhamn Aktiebolag (Koneo) har 556307-4250 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.