Rundvirke Skog Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Rundvirke Skog Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Rundvirke Skog Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rundvirke Skog Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rundvirke Skog Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rundvirke Skog Aktiebolag ska trivas.

Rundvirke Skog Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med skogsråvaror samt bedriva därmed förenlig verksamhet, ävensom äga och förvalta egna fastigheter och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rundvirke Skog Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Rundvirke Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Rundvirke Skog Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-62700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Karlsson, Lasse Tommy -Ohlson, Per Björn Olov -Wikström, Per Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Rundvirke Skog Aktiebolag är Wikström, Per Stefan som är född 1955 och har titeln VD, Wikström, Per Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lasse Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norberg, Martin Hans Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ohlson, Per Björn Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Olof Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotBerglund, Leif Elis som är född 1956 och har titeln Suppleant, Angbjär, Nils Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Rundvirke Skog Aktiebolag har 556301-7390 som sitt organisationsnummer.