H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Styrmansg. 8, 826 37, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-70300.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag har idag 556301-2169 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, fastighetsförvaltning och konsultverksamhet inom byggnads- och fastighetsbranschen samt äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I H-G Söderqvist Byggare Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderqvist, Hans Göran Verner som är född 1954 och har titeln VD, Söderqvist, Hans Göran Verner som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Sofia Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .