Siggstedt Energi AB

Gävleborgs län

Information

556297-9087 är organisationsnummer för verksamheten Siggstedt Energi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Siggstedt Energi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Siggstedt Energi AB finns i.

Siggstedt Energi AB har varit registrerat sedan 1987-05-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Siggstedt Energi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Siggstedt Energi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Siggstedt Energi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Siggstedt Energi AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-67210 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 18, 820 20, Ljusne

Bolaget skall tillverka och sälja VVS-produkter ävensom tjänster inom detta område och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Siggstedt Energi AB och det är Tapper, Per-Evert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tapper, Karl Örjan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Siggstedt, Astrid Elisabet som är född 1933 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor