LL-Instrument AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns LL-Instrument AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. LL-Instrument AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

LL-Instrument AB är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556296-1846.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0650-550729 alternativt besöka eller skicka post till LL-Instrument AB på följande adress Näcktjärnsv. 3, 826 92, Söderala.

LL-Instrument AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LL-Instrument AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hedin, Nils Erland som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning och utveckling av mätinstrument i fasta och mobila enheter. Prototypframtagning av produkter i trä och textil såsom stolar, bord och dekorativa artiklar, värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.