Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Borg 516, 826 94, Norrala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-10460.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag har idag 556293-6285 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag

Bolaget skall idka entreprenad med skogsmaskiner, reparation av maskiner, inköp och försäljning av maskiner, inköp och försäljning av skogsprodukter och avverkningsrätter, skogsvård samt äga och förvalta värdepapper och driva därmed förenlig verksamhet.

I Anders Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Anders Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lena Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .