Mäklarhuset Nybom AB

Gävleborgs län

Information

Mäklarhuset Nybom AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Mäklarhuset Nybom AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mäklarhuset Nybom AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mäklarhuset Nybom AB har haft sedan 1994-01-01. Mäklarhuset Nybom AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mäklarhuset Nybom AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrtullsg. 34 C, 826 31, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-17485.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mäklarhuset Nybom AB Privat, ej börsnoterat.

Mäklarhuset Nybom AB har idag 556270-8411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Mäklarhuset Nybom AB

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende fastighetsförmedling ävensom äga och förvalta värdepapper.

I Mäklarhuset Nybom AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nybom, Bengt Anders som är född 1939 och har titeln Likvidator, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .