Hälsinge Tele Center Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hälsinge Tele Center Aktiebolag är ett bolag som finns i Söderhamn. I Hälsinge Tele Center Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln VD, Eriksson, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerknes, Lars Daniel som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsinge Tele Center Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsinge Tele Center Aktiebolag på telefon 0270-18701.

Bolaget ska bedriva utveckling,försäljning, service och installation av radiokommunikation avseende biltelefoner, kommunikationsradio samt tele- och radiobaserade larmutrustningar och äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verk- samhet.

Idag är Hälsinge Tele Center Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hälsinge Tele Center Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hälsinge Tele Center Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hälsinge Tele Center Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsinge Tele Center Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hälsinge Tele Center Aktiebolag har 556262-3958 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.