DT Microcomputer Systems Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och DT Microcomputer Systems Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DT Microcomputer Systems Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DT Microcomputer Systems Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DT Microcomputer Systems Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DT Microcomputer Systems Aktiebolag ska trivas.

DT Microcomputer Systems Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom databranschen samt tillverkning och försäljning av elektronik- och dataprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DT Microcomputer Systems Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är DT Microcomputer Systems Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med DT Microcomputer Systems Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-38006.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med DT Microcomputer Systems Aktiebolag är Östlund, Olov Jonas som är född 1958 och har titeln VD, Östlund, Olov Jonas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Martin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

DT Microcomputer Systems Aktiebolag har 556247-3545 som sitt organisationsnummer.