Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva schaktning och andra arbeten med entreprenadmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1984-04-04 så skapades Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556241-3657 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-425636 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Larssons Lastmaskiner i Marmaverken Aktiebolag är Larsson, Lars Jonas Börje som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lars Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Bergsten, Anette Ulla-Lena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulla Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.