CH:s Rör Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och CH:s Rör Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och CH:s Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CH:s Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CH:s Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-03-02. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som CH:s Rör Aktiebolag ska trivas.

CH:s Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra VVS-installationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CH:s Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är CH:s Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med CH:s Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-425156.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med CH:s Rör Aktiebolag är Pettersson, Lars Erik Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Carl Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Jonas Samuel som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorWennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .

CH:s Rör Aktiebolag har 556240-4466 som sitt organisationsnummer.