Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn

Gävleborgs län

Information

Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn är ett företag som finns i Söderhamn. I Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torstensson, Karin Helena som är född 1965 och har titeln VD, Torstensson, Karin Helena som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Kurt Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thomasfolk, Hannu Juhani som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn på telefon 0270-19040.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta aktier, andelar och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn av bolagstypen Aktiebolag.

Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Torstensson, Karin Helena -Torstensson, Kurt Lennart

Tillverkningsaktiebolaget Process Produkter i Söderhamn har 556236-1757 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.