Energi-Brunnar i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Energi-Brunnar i Söderhamn AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Energi-Brunnar i Söderhamn AB är ett av dem. Statusen för Energi-Brunnar i Söderhamn AB är att Bolaget är aktivt.

Energi-Brunnar i Söderhamn AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-08. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Energi-Brunnar i Söderhamn AB ska trivas.

Energi-Brunnar i Söderhamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten avseende mark- och energianläggningar, fastighetsförvaltning, uthyrning och för- säljning av maskiner och utrustning inom energisektorn och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energi-Brunnar i Söderhamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Energi-Brunnar i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Energi-Brunnar i Söderhamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-428494.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Siv Majvor Margareta -Andersson, Sven Jonas Samuel.

De som är på något sätt har med Energi-Brunnar i Söderhamn AB är Andersson, Sven Jonas Samuel som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Sven Jonas Samuel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Majvor Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Energi-Brunnar i Söderhamn AB har 556226-0967 som sitt organisationsnummer.