Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag är ett bolag som finns i Söderhamn. I Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Klas Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Erling som är född 1934 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag på telefon 0270-10077.

Bolaget skall utföra industrimontagearbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ventilmontage i Söderhamn Aktiebolag har 556215-2545 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.