Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1981-09-10. Men sedan 1981-01-01 så har Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Flygstaden Byggnad 111, 826 70, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-13600.

Söderhamn arbetar för att företag som Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva elmekanisk verkstad.

Firmatecknare för Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag och det är följande personer, Holm, Björn Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Tor-Björn som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elektrolindningar Torbjörn Holm Aktiebolag är 556211-9932.