PA Hantverk & Design AB

Gävleborgs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva design, tillverkning, försäljning samt reparationer i ädla och oädla metaller och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PA Hantverk & Design AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är PA Hantverk & Design AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1980-02-26 så skapades PA Hantverk & Design AB och företaget är har F-skattsedel PA Hantverk & Design AB har haft det sedan 1994-01-01.

PA Hantverk & Design AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556203-9866 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är PA Hantverk & Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med PA Hantverk & Design AB så går det att nå dem via telefon på 0270-10651 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PA Hantverk & Design AB är Artemczyk, Pawel Albert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Gösta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .