Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hemmansv. 1, 826 62, Norrala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-18171.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag har idag 556201-8803 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag

Bolaget skall driva reklamverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Roger Skoglunds Reklam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skoglund, Olof Roger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Olof Henrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .