Sundbo Svets Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sundbo Svets Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Sundbo Svets Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sundbo Svets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sundbo Svets Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1979-09-10. Men sedan 1979-01-01 så har Sundbo Svets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 20, 826 30, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sundbo Svets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-70175.

Söderhamn arbetar för att företag som Sundbo Svets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sundbo Svets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, tvätterirörelse, lokalvård, försäljning av trädgårdsprodukter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sundbo Svets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sundbo Svets Aktiebolag och det är följande personer, Hammarsten, John Åke Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarsten, Per Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarsten, Johan Olof Lennart som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Sundbo Svets Aktiebolag är 556201-1873.