Carlerik Johansson Information Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Carlerik Johansson Information Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Carlerik Johansson Information Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Carlerik Johansson Information Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Carlerik Johansson Information Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1976-12-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Carlerik Johansson Information Aktiebolag ska trivas.

Carlerik Johansson Information Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva informations-, PR- och förlagsverksamhet, företrädesvis för dags- och fackpressen, ävensom inom motorbranschen samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carlerik Johansson Information Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Carlerik Johansson Information Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Carlerik Johansson Information Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-19005.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Carlerik Johansson Information Aktiebolag är Johansson, Carleric Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, l'Estrade, Ruth Monica som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Carlerik Johansson Information Aktiebolag har 556194-5360 som sitt organisationsnummer.