Söderhamns Trävaru Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handel med trävaror och skogsprodukter samt handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderhamns Trävaru Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Söderhamns Trävaru Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1976-12-23 så skapades Söderhamns Trävaru Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Söderhamns Trävaru Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Söderhamns Trävaru Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556194-4371 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Söderhamns Trävaru Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Trävaru Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-30019 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ohlson, Per Björn Olov -Ohlson, Sven Olov

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderhamns Trävaru Aktiebolag är Ohlson, Sven Olov som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ohlson, Per Björn Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlson, Sonja Margareta som är född 1932 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .